Verdiensten

Routes zoeken. Routes maken. Routes delen.

Bedankt voor het steunen van Tyre

Dit is de eregalerij van Tyre. Verschillende mensen zijn heel behulpzaam geweest bij het vertalen van Tyre of op een andere manier. Op deze pagina staan de mensen vermeld die bijgedragen hebben of nog steeds bijdragen aan Tyre en aan de website. Heb je vragen? Ga dan naar onze contactpagina.

Geschiedenis van Tyre

De basis voor Tyre werd gelegd in 2006, toen Jan Boersma zijn beide hobby’s combineerde: motorrijden en programmeren. Het resultaat was Tyre: het programma dat ervoor zorgde dat Google Maps kon samenwerken met TomTom.
In de jaren dat Tyre nu bestaat, heeft het een voortdurende ontwikkeling doorgemaakt. Het heeft als freeware zoveel succes gekregen dat het een van de meest populaire programma’s is voor het maken van GPS routes. Wereldwijd wordt het door meer dan 500.000 mensen gebruikt. Nu het tijd voor professionalisering en voor uitbreiding van de mogelijkheden van Tyre. Om iedereen te laten genieten van nog betere routes. Tyre2Navigate maakt dat mogelijk.

De eregalerij van Tyre

Routes en Ideeën

Heel veel mensen hebben geholpen (en doen dat nog!) door routebestanden op te sturen, met suggesties te komen, fouten te rapporteren, enz. Vroeger stonden hier alle namen. Maar de lijst werd veel te lang… Hartelijk bedankt allemaal!