POI bestanden

Vind routes. Maak routes. Deel routes.

Tyre kan ook werken met POI bestanden!

Werken met POIs (Nuttige Plaatsen) is heel gemakkelijk! POI bestanden kunnen gemaakt, geopend en bewerkt worden op dezelfde manier als routebestanden. Als je wilt weten hoe dat gaat, lees dan de hulppagina's.
Navigation with Points Of Interest
Er zijn nieuwe menu-onderdelen aan Tyre toegevoegd om het werken met POI bestanden heel eenvoudig te maken: kies voor ‘Beheer van Nuttige Plaatsen’ in het menu ‘TomTom’ en je kunt: POI bestanden downloaden van Internet: flitspalen, hotels, goedkope tankstations, enz. POI bestanden selecteren die je nodig hebt, en tegelijk de kaart selecteren waarvoor je ze gebruiken wilt. Je hoeft dit maar één keer te doen. Het updaten van de geselecteerde POI bestanden kun je doen met één druk op de knop, zo vaak je wilt!
POI file
Wil je je eigen POI bestanden publiceren op Internet? Dat gaat al net zo gemakkelijk: Selecteer ‘Publiceren via XML’ in het menu ‘Bestand’ en er wordt een passend XML bestand gemaakt voor je POI bestand. Zet het XML bestand op Internet, evenals één of meer POI bestanden waarnaar verwezen wordt en ook één of meer afbeeldingen die erbij horen. Nu kun je je POI bestanden delen met iedereen op Internet!
Importing and exporting POI files
Copyright © Tyre2Navigate.com
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram